Cart00 kr

Schneider Electric

Välj design på dina strömbrytare och uttag

Med våra designserier Exxact, Renova och Trend kan du skapa en enhetlig installation i hemmet och välja de senaste funktionerna efter dina behov. Designserien Exxact passar moderna miljöer men fungerar även som en spännande accent i traditionella miljöer. För en mer retro-design finns ett brett urval av funktioner i Renova-serien. Trend-serien är det klassiska valet som aldrig går ur tiden. Oavsett om du ska bygga nytt, renovera eller behöver kompletterade befintliga elprodukter du redan har i hemmet har vi ett komplett utbud för att skapa ett bekvämt hem med de senaste funktionerna. Läs mer...

 

Detaljerna gör skillnaden

Se över dina elprodukter när du ska renovera hemma. Med rätt form, finish och funktion kan du få ett både smartare, bekvämare och personligare hem.

Lätt att komplettera

Är du intresserad av att komplettera med utanpåliggande produkter hemma? Med sina enhetliga former passar de infällda serierna utmärkt ihop med respektive utanpåliggande serie. Det innebär att du kan skapa en installation med enhetliga produkter –oavsett om de är infällda i eller monterade på väggen. En stor fördel vid komplettering av befintliga installationer.

Hållbara produkter

Schneider Electrics infällda designserier har fått vår Green Premium™ekomärkning som står för fullständig och transparent information om dess miljöpåverkan.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss