Cart00 kr

Renova

Apparatserie i retrodesign

Skapa en stilfull interiör med Renovas infällda designserie i retrodesign. Renova är avsedd att återskapa äldre miljöer men också för att skapa accenter i moderna miljöer. Med Renova kan du förnya och modernisera installationen med stilenliga apparater och de senaste funktionerna. Renova finns i klassiskt vitt eller svart, men det går även att komplettera med ramar i olika färger och material för att skapa din egna stil. Läs mer...

35 Produkter

 

Funktioner i sortimentet

Sortimentet består av olika varianter av strömbrytare, uttag, dimmer, timer, rörelsedetektorer samt data- och teleprodukter. I sortimentet finns även tapetskydd, kombinationsramar och gammaldags installationer med vridbrytare. Men låt inte det äldre utseendet lura dig, bakom höljet döljer sig de senaste funktionerna som ger dig moderna och bekväma lösningar.

Fullständig flexibilitet

Med de olika insatserna, listiga tapetskydden eller det unika systemet av ramar för kombinationsmontering kan du enkelt skapa den uppsättning av uttag och strömbrytare som du behöver.

Exklusiva designramar

Vill du utmana eller förhöja den exklusiva känslan i ett rum? Eller skapa kontraster mellan gamla miljöer och modern inredning? Komplettera med valfri Renova Effekt ram och skapa din egna design och stil i hemmet. Du har en rad olika designer att bestämma dig för eftersom du kan välja mellan två grundfärger för strömbrytare och uttag samt ramar i olika färger och material.

Praktiskt tapetskydd

Med tapetskydd från Renova löser du problemet med fläckar och märken på tapeten kring dina strömbrytare. Tapetskyddet minskar på slitaget och återskapar den autentiska känslan från ett äldre hus när märken från tidigare installationer täcks över. Tapetskydden finns tillgängliga i en vit, svart eller genomskinlig variant samtför enkel, eller kombinationsmontering. Du behöver inte demontera elinstallationen utan tapetskyddet kläms i mellan vägg och insats, så det är enkelt att installera.

Unik kombinationsmontering

Renova har ett unikt system av ramar för kombinationsmontering. Genom att börja med ett par ändramar och sedan lägga till mellanramar kan du enkelt montera ihop en önskad form beroende på hur många strömbrytare, dimrar och uttag du behöver.

Urban prägel i glas

Renova glas passar perfekt ihop med sofistikerade interiörer. Designvarianter finns tillgängliga med en svart eller vit bas, som har plats för en, två eller tre enheter.

Enhetlig installation

Är du intresserad av att komplettera med utanpåliggande produkter hemma? Med sin runda form passar den infällda serien utmärkt ihop med den utanpåliggande serien från Renova. Det innebär att du kan skapa eninstallation med enhetliga produkter, oavsett om de är infällda i eller monterade på väggen.

Hållbara produkter

Renova-serien har fått vår Green Premium™ ekomärkning som står för fullständig och transparent information om dess miljöpåverkan.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss