Cart00 kr

Snö- & Taksäkerhet

HemmaTema.se taksäkerhetsprodukter är enkla och snabba att montera. De vanligaste produkterna erbjuds även som praktiska paketlösningar. För att du enkelt ska få koll på vad du behöver för taksäkerhet till just ditt tak, öppna Moniers TAKSÄKERHETSBERÄKNARE, när du fått ditt resultat, är det bara att välja de produkterna här nedan. Läs mer nedan... Läs mer...

185 Produkter
  • Filtrera
    • Färg
    • Varumärke
    • Modell
    • Typ

Alla snö- och taksäkerhetsprodukter som snörasskydd, taksteg, glidskydd, plattformar, skyddsräcke m.m. är godkända för användande i Sverige. Produkterna klarar alla byggnadstyper, takkonstruktioner, färger på pannor och kan anpassas till olika fasadhöjd.

Husägare ansvarar för att man på ett säkert sätt kan ta sig upp, arbeta och förflytta sig säkert på taket. Vi har ett väl testat och heltäckande taksäkerhetssystem för alla typer av tak, även för tak med plåt och papp. Du som husägare ska kunna känna dig trygg att taket är hållbart i många år.

Med taksäkerhetssystemet från HemmaTema.se får varje tak den kombination av produkter som tillgodoser kraven på säkerhet. Vi erbjuder rätt säkerhetslösning för alla typer av tak, systemet passar lika bra för höga flervåningshus som för enfamiljsvillan.

Monier har bl.a. egna patenterade serie av takfästen innebär helt nya förutsättningar vid montage av säkerhetsprodukter på tak. Med den här serien har Monier skapat ett starkt, universellt gränssnitt mot det som ska monteras på taket; räcken, bryggor, snörasskydd m.m. Komponenterna är konstruerade för att underlätta arbetet, tack vare de förmonterade pressbultarna minimeras antalet lösa skruvar.

Moniers lösning för taksäkerheten är uppbyggd som ett modulärt system, vilket innebär flera fördelar. Med ett begränsat antal delar kan vi ta fram ett stort antal kombinationer. I flera avseenden har våra produkter också konstruerats för att förenkla arbetet vid montage. Hela systemet är utvecklat för att underlätta logistiken i alla led, från produktion till monterade säkerhetsprodukter.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss