Cart00 kr

Mulltoa fritidstoalett

Så här väljer du Mulltoa eller utedass. Läs mer...

3 Produkter

Snabb jämförelse Mulltoa

Separera 30

Separera 30 är liten och snygg med elegant design och utformning. Behållaren för det fasta avfallet är lätt att lyfta ur med hjälp av det fast monterade handtaget. Den har så stor volym att den normalt klarar en säsong i sommarstuga med 3-4 personer. I leveransen ingår innerbehållare, efterkomposteringsbehållare (40 l), latrinsäck (10 st), slang (1,5 m), näthuv, rör och startmull.

Kapacitet: 3-4 personer i fritidsbruk.

Max effekt: 16 W (230 V)/4 W (12 V).

Mått toalettstol: Höjd 64, Bredd 40, Djup 68 cm.

Sitthöjd: 43 cm.

 

BioLet/MullToa 55ai

55ai

BioLet/MullToa 55ai är som BioLet/MullToa 65ai, förutom att kapaciteten vid vanlig användning och tillfällig extrabelastning inte är riktigt så omfattande. Skillnaden mellan de två är storleken på toaletten.

Är ni inte i behov av den större kapaciteten men vill ha en toalett med samma fina egenskaper som BioLet/MullToa 65ai så är detta modellen för er.

Kapacitet: 4 personer i fritidsbruk.

Max effekt: 355 W.

Mått: Höjd 65 x Bredd 55 x Djup 71 cm.

Erforderlig golvyta: 55 x 110 cm.

Sitthöjd: 51 cm.

 

BioLet/MullToa 65ai

65ai

BioLet/MullToa 65ai är vårt flaggskepp och den enda toaletten på svenska marknaden som klarat de omfattande kraven för miljömärkning enligt Svanen. Toaletten har stor kapacitet och är så bekväm att man lätt glömmer att det inte är en vanlig toalett.

BioLet/MullToa 65ai har klarat de mest omfattande testen som finns vad gäller miljökrav, driftsekonomi, funktionskrav och kvalitet.

Kapacitet: 4-6 personer i fritidsbruk,

4 personer vid permanent bruk.

Max effekt: 355 W.

Mått: Höjd 66 x Bredd 65 x Djup 81 cm.

Erforderlig golvyta: 65 x 135 cm.

Sitthöjd: 51 cm.

 

En riktig MullToa är märkt med den välkända symbolen MullToa. Detta är en biologiska toaletten som producerar mull direkt på plats. Utan kemikalier; bara natur. Mullen går tillbaka till naturen som gåva.

HemmaTema.se har valt ut ett bra sortiment av mulltoaletter eller så kallade fritidstoaletter, anpassat efter våra svenska behov. Mulltoa är marknadens enda biologiska toalett som är miljögodkänd och försedd med Svanenmärkning. HemmaTema har valt ut smarta tillbehör för installation och bra förbrukningsmaterial till din Mulltoa.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss