Cart 0 0 kr

Köp dörrar

En värld av dörrar! En dörr är inte bara en dörr… den är så mycket mer.

Designen på en dörr kan smälta in på ett diskret sätt eller väcka känslor med ett uppseendeväckande uttryck. Dörren kan stänga ute ljud, eller hålla dem innanför...

Oavsett om det är en ytterdörr eller innerdörr du söker, kommer den förändra hur ditt boende uppfattas. Vad är det din besökare ser när man står utanför ytterdörren och väntar?

Är det dags för dig att byta till ny dörr / dörrar? Kontakta gärna vår kundservice. Vi kan hjälpa till med vad som är viktigt att tänka på vid dörrbyte. Allt från vad du skall tänka på inför ditt köp, till tips och råd vid montering. Vi har också de verktyg och infästningsprodukter som behövs för dörrmontaget. 

Hittar du ändå inte vad du söker, kontakta oss, så tar vi fram ett förslag på dina önskemål, som t.ex. specialstorlek, special kulörer m.m.

VÄLKOMMEN IN Läs mer...

Köp online hos HemmaTema.se, varumärken som Swedoor, Dooria, Ekstrands Dörrar, TF Osby, Leksands Dörren, Diplomat, Nordan, Polardörren, Scandidoor, Snickarper, Sveadörren, SP, Traryd, Elit, Velfac, Mirox, Outline, Hajom, Lingbo, Westcoast, Nordiska, Primo m.fl.

6 punkter att tänka på när du ska välja dörr:

  1. Välj stil på dörren som överenstämmer med husets tidsålder eller om huset har en ny design, följ den råda tråden i det formspråket som du vill förmedla på ditt hus.
  2. Tänk på ljusinsläpp i hallen.
  3. En ytterdörr kan mycket väl avvika i kulör mot fönster och dörrar på insidan. Viktigare är det att formspråket stämmer med huset i övrigt.
  4. En ytterdörr är bland det första en besökare ser av huset och ger därmed ett första bestående intryck av ditt hus. Välj därför en kavlitetsdörr, men även för att kvalitetsdörr håller bättre och en ytterdörr utsetts för mycket hårda krav. Den blåser upp/igen, den skall tåla kraftig kyla och blöta på utsidan, samtidigt som det är varmt och torrt på insidan. Både ytter- och innerdörrar öppnas och stängs oftare än fönster. 
  5. Glöm inte se över låsningen i samband med dörrbytet. Ska du ha traditionella mekaniskt lås eller välja ett elektriskt? 
  6. Läs HemmaTema.se "Tips & Guider" innan du köper en ny dörr.
Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss