Cart00 kr

Dimensionering och tillbehör till Purmo radiatorer

Hittar du inte vad du söker nedan eller är osäker, skicka ett mail, så hjälper vi dig med vilka tillbehör du behöver till de radiatorer du ska köpa. Utöver vilka radiatorer du valt, behöver vi också veta storlek på radiatorerna och om du har ett 1-rörs eller 2-rörs värmessystem. 

För att hitta de produkter du får fram i nedan guider, kopiera artnr/RSKnr för produkten och klistra in det i sökfönstret som finns högst upp i online butiken HemmaTema.se

 

Välj rätt dimension på dina radiatorer

Storlek på din radiator utgår från det värmebehov som behövs för det rum som radiatorn/radiatorerna ska sitta i.

 

Välj koppel och termostat, samt andra tillbehör till radiatorn

Tänk på att kopplet ska vara 50mm lägre än själva radiatorn. Har du valt en radiator med höjden 400mm, ska kopplet vara 350mm. Nertill på kopplet ska det sitta en fördelare och du måste välja mellan 1-rörs eller 2-rörs fördelare. Du måste därför ha koll på om du har ett 1-rös eller 2-rörs värmesystem.

OBS! Thermopanel, Compact M och alla Plint modeller har inbyggt koppel. Endast termostat behöver väljas till, förutom på Plint modellerna där även typ av konsolfäste måste väljas till. Om du har 1-rörs system, behöver du köpa till en fördelare till Thermoplanel, då dessa är förbereda för 2-rörs system. 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss