Cart 0 0 kr

Radiatorer

Thermopanel V4  Thermopanel Teknisk Broschyr ​& Thermopanel V4 produktdatablad

Thermopanel V4 representerar ett nytt radiatorkoncept, som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design. En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete. Bara att skruva fast de medföljande konsolerna, hänga upp radiatorn och ansluta till det vattenburna värmesystemet. Enkelt, snabbt, effektivt och dessutom i en ny lättskött design! Medföljer konsoler

Altechradiator (Typ K) Altech Teknisk Broschyr 

Panelradiator i standardutförande som genom sin design med runda hörn och sin höga kvalitet passar i varje centralvärmeanläggning.Radiatorn är försedd med 4 st anslutningar R 1/2” samt med påsvetsade upphängningar.Radiatorn är försedd med sidogavlar och ett mycket robust toppgaller, som tillsammans ger ett exklusivt utseende. Alla Altechradiatorer levereras kompletta med plugg, luftskruvar och dolda konsoler. 

I vårt breda sortiment hittar du TP-radiatorer och Altech samt tillbehör från Danfoss, Thermopanel, MMA och TA finns i 300, 400, 500, 600 och 900 mm höjd och flera utföranden. 

.. 11 - enkel panel, en konvektionsplåt  &  .. 21 - två paneler, en konvektionsplåt

.. 22 - två paneler, två konvektionsplåtar  &  .. 33 - tre paneler, tre konvektionsplåtar

706 Produkter
  • Filtrera
    • Tillverkare
    • Höjd
    • Längd
    • Typ