Cart 0 0 kr

Radiatorer

Thermopanel V4  Thermopanel Teknisk Broschyr ​& Thermopanel V4 produktdatablad

Thermopanel V4 representerar ett nytt radiatorkoncept, som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design. En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete. Bara att skruva fast de medföljande konsolerna, hänga upp radiatorn och ansluta till det vattenburna värmesystemet. Enkelt, snabbt, effektivt och dessutom i en ny lättskött design! Medföljer konsoler

Watt Heating Broschyr 

Panelradiator för vattenburen värme med den, i dag, traditionella tillverkningsprincipen vattenfyllda paneler förses med konvektionsplåtar för att optimera värmeavgivningen. Radiator Standard är i vad branschen kallar kompaktutförande som innebär att den alltid är försedd med sidoplåtar och toppgaller för ett trevligare utseende. Radiator Standard är i sitt grundutförande vit och levereras alltid med den väl beprövade Monclac konsolen.

I vårt breda sortiment hittar du TP-radiatorer och Watt Heating samt tillbehör från Danfoss, Thermopanel, MMA och TA finns i 300, 400, 500, 600 och 900 mm höjd och flera utföranden. 

.. 11 - enkel panel, en konvektionsplåt  &  .. 21 - två paneler, en konvektionsplåt

.. 22 - två paneler, två konvektionsplåtar  &  .. 33 - tre paneler, tre konvektionsplåtar

990 Produkter
  • Filtrera
    • Tillverkare
    • Höjd
    • Längd
    • Typ