Cart00 kr

Radiatorer

 

I vårt breda sortiment hittar du Thermopanel, Purmo, Watt Heating och Altech-radiatorer samt tillbehör från Danfoss, Thermopanel, MMA och TA.

 

11 - Enkel panel, en konvektionsplåt

21 - Två paneler, en konvektionsplåt

22 - Två paneler, två konvektionsplåtar

33 - Tre paneler, tre konvektionsplåtar

  Läs mer...

437 Produkter

 

Thermopanel V4  Thermopanel Teknisk Broschyr ​& Thermopanel V4 produktdatablad

Thermopanel V4 representerar ett nytt radiatorkoncept, som utvecklats för att möta höga krav på effektiv logistik och modern design. En radiator som levereras helt komplett från fabrik, med allt på plats. Inga lösa delar och inget extra monteringsarbete. Bara att skruva fast de medföljande konsolerna, hänga upp radiatorn och ansluta till det vattenburna värmesystemet. Enkelt, snabbt, effektivt och dessutom i en ny lättskött design! Medföljer konsoler

Watt Heating Broschyr 

Panelradiator för vattenburen värme med den, i dag, traditionella tillverkningsprincipen vattenfyllda paneler förses med konvektionsplåtar för att optimera värmeavgivningen. Radiator Standard är i vad branschen kallar kompaktutförande som innebär att den alltid är försedd med sidoplåtar och toppgaller för ett trevligare utseende. Radiator Standard är i sitt grundutförande vit och levereras alltid med den väl beprövade Monclac konsolen.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss