Cart00 kr

Köp Blandare

En blandare eller kran som många säger må ses som en liten del av ditt kök eller badrum men en väl utvald blandare kan vara just det som sätter den sista touchen på ett fulländat rum. En funktionell blandare är av stor vikt i vardagen och önskemålen är många, den ska inte bara leverera vattnet i rätt temperatur och mängd utan även vara prydlig och stilren...  Läs mer...

98 Produkter
  • Filtrera
    • Varumärke

Hög kvalité, praktisk och snygg design, vi har leverantörer som kan leva upp till dina krav. 

Fyra viktiga saker att tänka på vid val av blandare:

  • Behövs det diskmaskinsavstängning.
  • Hur stort hål i tvättställ/köksbänk behöver jag täcka med min nya blandare.
  • Höjd mellan pip och diskho, så det inte blir trångt att skölja t.ex. grytor.
  • Avståndet från infästningen till pipen där vattnet rinner ut ska helst hamna så det är lätt att tvätta sig i handfatet.

Både badrumsblandare och köksblandare är något du använder dagligen och det är viktigt att dess kvaliteter uppfyller dina krav för att underlätta vardagens sysslor. Designen och egenskaperna på en blandare varierar och vi har försökt att skapa ett sortiment för både moderna och traditionella miljöer. Just för att alla ska hitta något som passar personliga behov och skapa en enhetlig stil i ditt kök eller badrum.

Vi hoppas att du finner det du söker med ett sortiment som erbjuder b.la. Beröringsfria, termostatblandare, blandare till tvättställ, kök, dusch, bidé och badkar. I vårt sortiment finns även blandarfästen och bottenventiler. Man bör fundera på specifika önskemål vid val av blandare. Vi har blandare som erbjuder olika funktioner såsom hetvattenspärr, skållningsskydd, keramisk tätning och vattensparande teknik. Du hittar våra blandare för tvättställ, badkar, dusch i badrumskategorin och våra köksblandare Här hos HemmaTema.se dessutom till mycket bra priser.

Bland våra leverantörer hittar du Tapwell, FM Mattsson, Oras, Gustavsberg, Mora, Hansgrohe, Grohe, Alterna, Arredo, Arrow, Bathlife, Blanco, Carat, Dmixa, Demerx, Divello, Duobad, Duschbyggarna, Hafa, Inr, Intra, Miller badrum, Mariani, Neptun, Nivito, Nordhem, Noro, Primy, Sanova, Strand, Sevdbergs, Trio Perfekta, Vola och Westbergs.

Till toppen

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss