Cart00 kr

Radiatorventil och Tillbehör

Radiatorventiler Danfoss

Danfoss erbjuder ett omfattande sortiment av radiatorventiler. Robust byggda och designade för att möta de stränga kraven i de kommersiella och industriella sektorerna finns ett omfattande sortiment av RA2000 regulatordelar för praktiskt taget alla system och installationsförhållanden. Radiatorventiler med förinställning garanterar optimal vattenmängd och resultatet är ökad komfort och minskad energiförbfrukning.
 
 

Rumstemperaturreglering TA

Vi arbetar kontinuerligt med forskning och utveckling av nya och banbrytande teknik inom rumstemperaturreglering, inte minst för att expandera vårt redan omfattande produktsortiment.

Vårt termostatventilsortiment omfattar fler än 120 termostatventilhus som kan kombineras med fler än 40 olika termostater. Vi har också ett omfattande sortiment med ställdon, rumstermostaterrumsreglercentraler, specialkopplingar, reglerventiler styrventiler och stängventiler, vilket borgar för att vi alltid har en lösning till just din situation.

Tack vare detta breda produktsortiment kan vi alltid ta fram en lösning som passar, hur komplicerat ditt behov än är. Vi har naturligtvis i vår produktpolicy också tänkt på de krav kunden ställer på konstruktionsteknikern. Därför är termostaten VD, den första termostaten frö för integrerade ventiler, inte bara är resultatet av systematisk, teknisk utveckling, utan uppfyller också kundens högt ställda krav på konstruktion och behändighet i hemmet tack vare den perfekta konstruktionen.

 

MMA Tillverkningsresurser och kvalitet du kan lita på…

I närmare 70 procent av alla svenska hem ser man oss dagligen. När man vill justera värmen på en radiator gör man det med en termostat, tillverkad vid vår fabrik i Markaryd. Men när det gäller varumärket MMA är det mest inom VVS-branschen man vet vad det står för. Där är vi mer än termostater.

Den samlade kompetens vi erbjuder marknaden omfattar reglerutrustning för flöden med applikationer inom både värme och kyla. Vår unika vax- och balanseringsteknologi gör oss intressanta globalt. Som problemlösare med produkter för ROT och nyproduktion är vi kändisar i Skandinavien.

355 Produkter
  • Filtrera
    • Varumärke
Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss