Cart00 kr

Rördelar

Här hittar du rördelar som passar till det mesta!

Hos HemmaTema.se hittar du ett komplett sortiment av rördelar till bra pris coh av bra kavlité.

Använd gärna vår guide för att hitta rätt storlek, klicka på länken Lathund rördimensioner.

System Vatette är ett komplett produktsortiment för VVS-proffs som består av kopplingar, väggenomföringssystem, kulventiler, väggkopplingssystem, tappventiler och utomhuskranar. Genom att välja System Vatette kan du minska antalet artiklar på både lager och i servicebil och samtidigt klara de flesta förekommande rören som används i Sverige. Detta har möjliggjorts genom smarta innovativa tekniska lösningar. T.ex. har kopplingar, kulventiler, fullflödesventiler och fördelare gemensamma komponenter, vilket snabbt reducerar ett stort antal produkter. Många produkter kan också enkelt och smidigt byggas om och anpassas för olika rörtyper. 

System Vatette är svensktillverkat och av högsta kvalité. Produkterna är, där det är möjligt, typgodkända och också anpassade till branschreglerna för Säker Vatteninstallation.

VSH SUPER

VSH Super är klämringskopplingar av hög kvalité och används för tappvatten-, värme- och luftinstallationer.

Fördelar: 

  • VSH Super är tillverkade av högkvalitativ avzinkningsbeständig mässing
  • Montering med standardverktyg 
  • Svarvad mutter med måttfasta nyckelytor
  • Husdelar med nyckelytor
  • Brett sortiment i mässing och förkromad mässing
  • SITAC godkänd

PRK

Plaströrskopplingen passar till rörtyperna PEL, PEH och PEM och kan användas både över och under jord. Den imponerande listan över egenskaper omfattar formsprutade tryckskruvar av acetalplast med UV-stabilisator. Eftersom de är beständiga mot solljus är de tillförlitliga och ger en problemfri drift. Underhållet blir enklare eftersom PRK kan tas isär och monteras ihop igen.
Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss