Cart 0 0 kr

Så här handlar du

Du kan även använda vår kassa direkt och behöver då inte registrera ett konto. Varor som beställs med faktura eller del-/avbetallning kan endast skickas till din folkbokföringsadress. Vill du ha annan leveransadress välj kort betalning. 

För att handla gör du sedan så här:

1 KONTROLLERA DIN BESTÄLLNING                                                                                                        

  1. Välj produkterna du vill handla genom att klicka på "köp" eller "mer info" knappen.
  2. Klicka på "varukorgen" uppe till höger välj gå till kassan.
  3. Kontrollera din beställning.
  4. Klicka på lämna meddelande, om du vill lämna ett meddelande till HemmaTemas kundservice.
  5. Har du en rabattkod fyll i den i kassan.

2 SLUTFÖR DITT KÖP

  1. Välj DIBS om du vill betala med kort via DIBS eller fyll i dina uppgifter i förvalda fält för att betala via kort, faktura, bank, delbetalning eller avbetalning med KLARNA.
  2. Slutför ditt köp.

Har du inget inloggningskonto hos HemmaTema.se kan du öppna ett konto genom att klicka här. OBS! Du kan naturligtvis handla utan inloogningskonto.

Upplever du problem att genomföra ditt köp, får vi be att du kontaktar oss klicka här.

Kanske du vill ha någon produkt som du inte hittar på hemsidan, så finns det stor chans att vi ändå har den, kontakta oss för offert, genom att klicka här.

OBS! Produkter som anges med "beräknad leveranstid.." när du är inne på en produkt. Är produkter som produceras enligt er beställning och kan därmed inte ändras eller annulleras. Läs mer under "Ångerätt & Returer".

OBS! Bilder på produkterna kan vara extra utrustade. Ibland vissas andra produkter tillsammans med produkten som avses i köpet, dessa produkter ingår då inte i det köpet. Produkten på en bilden kan också vara en illustration och därmed inte helt exakt övrensstämma med levererad produkt i verkligheten, läs produktbeskrivning och specifikationer noggrant. 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss