Cart00 kr

Takpannor

Så här många takpannor behöver du och så här mycket kostar det!

Att beställa ett tak är inte enkelt, men nu har vi gjort det enkelt. Allt du behöver är några enkla mått som hur långt och brett ditt hus är, samt hur många grader ditt tak lutar eller takfallslängden. Dessa tre mått är allt du behöver ange, sedan räknar TAKBERÄKNAREN ut allt du behöver till ditt takbyte och vad det kommer kosta. Läs mer...

23 Produkter
 • Filtrera
  • Färg
  • Varumärke
  • Material
  • Modell
  • Typ

I takberäknaren får du direkt veta hur många takpannor du behöver, infästning, underlagsduk m.m. Har du skorsten och takkupor, inga problem, ange även dessa mått och du får med allt du behöver till dessa. Med ett knapptryck till kan du köpa ett komplett tak och det levereras direkt hem till dig och lyfts av med kranbil. Inga extra kostnader. Inget krångel! Klicka på länken här och testa vad behöver jag till mitt tak och vad kostar det?

Behöver du hjälp att lägga taket?

Vi kan lägga ditt tak. Pris för takbyte får du genom att skicka en offert förfrågan till oss på mail [email protected] Ange alltid ditt namn och adress, samt mobilnummer och sedan naturligtvis ett par bilder på huset och de mått du angivit i vår takberäknare, så återkommer vi smidigt och enkelt med ett kostnadsförslag. Vi lämnar 15 års funktionsgaranti på ditt Monier tak.

OBS! I dagsläget kan vi endast erbjuda takläggning i en radie om ca 6o km från Malmö i Sverige.

Tillbaka till toppen

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss