Cart00 kr

Exxact

Brett utbud av moderna installationer

Med Exxact får du alla tänkbara funktioner, i samma genomtänkta design. Exxact-serien har skapats med moderna installationer i åtanke. Denna kompletta designserie är vår mest populära och passar i nästan alla miljöer. Serien finns i en mängd olika färger och material från standard till exklusiva installationer. Med över 300 olika funktioner har Exxact det största utbudet på den nordiska marknaden. Läs mer...

100 Produkter

 

 

Funktioner i sortimentet

Exxact har allt från vägguttag, strömbrytare och dimrar till smarta funktioner som rörelsedetektorer, timers och annat som gör ditt hemmaliv enklare. Till exempel finns möjligheten att styra markiser eller belysning med uppkopplade produkter från Wiser-sortimentet med Exxact design. Exxact finns dessutom både för inomhus- och utomhusbruk, med över 300 olika funktioner.

Oändliga designmöjligheter

Insatserna i Exxact-sortimentet kommer i färgerna vit, metallic och antracit. Komplettera med valfri ram utifrån våra olika ramserier, Basic, Primo, Design och Solid. Smidigt och säkert att montera eftersom du inte kommer i kontakt med några strömförande delar.

Exxact Primo

Denna ramserie finns i färgerna vit, antracit och metallic. Sortimentet ger möjlighet till alla sorters kombinationer och består av 1-till 5-facksramar med möjlighet att ta bort mellandelar för att ge plats åt större insatser. Det finns också en unik matrislösning för upp till 6 insatser.

Exxact Solid

Exxact Solid har en exklusiv design i massiva material som borstat stål eller glas. Ramserien passar för en mängd kombinationer; 1- till 4-facksramar, 2-facksramar utan mellandelar och ramar för 2-vägsuttag.

Exxact Design

Exxact Design har en löstagbar transparent ram under vilken det går att montera valfritt mönster eller något av de medföljande färgarken. Skapa dina egna designmönster eller lägg in en bit av tapeten för snygg, transparent design.

Kombinationsramar

Det finns också en unik matrislösning för upp till 6 stycken apparater. Matrisramar finns i 2x2 och 3x2-fack.

Praktisk dekorbelysning

Exxact dekorbelysning är den praktiska nattlampan som förstärker en mysig atmosfär och ger inredningsdesign en ny dimension. Välj mellan orienteringsljus och dimmer med dekorbelysning.

För olika miljöer

Tack vare en extra tätningssats som tål fukt kan du ha samma design i hela huset, även i våtutrymmen. Tätningssatsen klarar IP44 och är godkänd för utomhusmontage.

Dimmer för ökad komfort

Dimmer är ett enkelt och effektivt sätt att anpassa belysningen efter stämning och situation. Det skapar trivsel och ökar komforten i rummet. I Exxact-serien finns dimmerlösningar för olika typer av lampor.

Närvarodetektorer

Spara energi på ett enkelt sätt genom att installera närvarodetektorer på alla ställen där ljuset ofta glöms på, till exempel i garage, korridorer, källare och på vindar. Efter en viss tid släcker närvarodetektorn automatiskt ljuset.

Nätverksuttag

Exxact nätverksuttag är speciellt anpassat för Actassi-systemets nätverksjack. Jacken snäpps snabbt och enkelt direkt in i centrumplattan utan montageram. Dessutom är uttagets vridbara märkskylt försedd med tre sidor för lättöverskådlig information.

Uppgradera uttagen hemma

Uppgradera det traditionella 1- eller 2-vägsuttaget till ett Exxact vägguttag med 2 stycken USB-portar. Finns med USB-portar typ A och typ C. Välj mellan färgerna vit eller antracit.

Styrning och övervakning med Wiser

Wiser är ett sortiment med uppkopplade produkter för det smarta hemmet som låter dig styra lokalt och på distans, direkt via mobilen. I Wiser-sortimentet ingår smarta insatser i Exxact-design för en enhetlig installation. Funktionerna är bland annat strömbrytare, dimrar och uttag i färgerna vit, antracit eller metallic, samt även olika detektorer och IP-kameror - allt för ett komplett smart hemsystem.

Closeup of a smartphone held in hand

Enhetlig installation

Är du intresserad av att komplettera med utanpåliggande produkter hemma? Tack vare enhetlig design passar produkterna i den infällda serien utmärkt ihop med den utanpåliggande serien från Exxact. Det innebär att du kan skapa en installation med enhetliga produkter - oavsett om de är infällda i eller monterade på väggen.

Hållbara produkter

Exxact-serien har fått vår GreenPremium™ ekomärkning som står för fullständig och transparent information om dess miljöpåverkan.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss