Cart00 kr

Golvvärme

Golvvärme sänker energiförbrukningen

Vattenburen golvvärme är en modern och effektiv metod för att värma upp ditt hem eller kontor på ett bekvämt sätt. Med denna typ av uppvärmning sprids värmen jämnt och behagligt i hela rummet, vilket skapar en behaglig och trivsam atmosfär.

Vattenburen golvvärme är också mycket energieffektivt, vilket betyder att du kan spara pengar på din uppvärmningsräkning samtidigt som du minskar din klimatpåverkan. Dessutom kan denna typ av uppvärmning vara lätt att installera och underhålla, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för alla som vill ha en pålitlig och hållbar värmekälla.

Så om du letar efter en modern och bekväm lösning för att värma upp ditt hem eller kontor, är vattenburen golvvärme definitivt värt att överväga!

  Läs mer...

335 Produkter

LK Golvvärme

Hemmatema.se har golvvärme för alla sorters bjälklag och även specialvarianter när det är lågt i tak. I över 30 år har LK Systems levererat vattenburen golvvärme. Under den här tiden har LK utvecklat och förfinat golvvärmesystemet så att det har blivit både ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Och dessutom lätt att installera.

Välj rätt golvvärme - som passar dina behov

LK Golvvärme fungerar precis lika bra i nyproduktion som renovering. Förutom alla olika förläggningssätt så har vi ett brett sortiment av tillbehör för din golvvärme i form av rumsreglering, skåp, shuntgrupper, fördelare, rör etc. Röravståndet går även att variera så att varje rum får exakt den värme det behöver.

Med LKs vattenburna golvvärme, kan du välja vilket övergolv som helst, tänk bara på att alltid följa fabrikantens anvisningar!

Komplett golvvärme

LK Systems tillverkar inte bara produkter utan hela systemlösningar för vattenburen golvvärme. Det gör det enklare att få alla pusselbitarna på plats, och du slipper att plötsligt upptäcka att någon liten bit saknas. Vi står bakom dig som kund och du är alltid välkommen med frågor och synpunkter. 

Inget värmer så gott som riktig golvvärme

Vattenburen golvvärme från Uponor gör varje kvadratmeter användbar! Golvvärmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar och med värmegolv slipper du dammsamlande element och rör. Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du energiförbrukningen på runt 10 procent jämfört med konventionella reglersystem för golvvärme.

Vi har lösningar för både ny-, om- och tillbyggnad. Oavsett om du skall gjuta en platta på mark eller planerar att installera i träbjälklag eller på befintligt golv har vi förläggningssätt anpassade och utprovade för att få högsta komfort. 

Värmepump, ackumulatortank, solvärme, fjärrvärme, vedeldning, oljeeldning… Med vår golvvärme fungerar ditt värmesystem lika bra oavsett värmekälla. 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss