Cart00 kr

Trend

Klassisk designserie med uppdaterad teknik

Trend är vår äldre apparatserie som aldrig går ur tiden. Den klassiska serien i vitt erbjuder produkter för bland annat vägguttag, strömbrytare, dimmer och timer i en enhetlig design. En unik serie som den tekniska utvecklingen aldrig kan springa ifrån. Med en tidlös design och med moderna funktioner är Trend fortfarande väldigt populär. Läs mer...

16 Produkter

 

Enkelt att hålla tekniken uppdaterad

Konceptet med Trend-serien är att kunna byta det du själv vill, när du vill. Utsidan är en enkel vit ram, stryktålig, tidlös och passar alla väggar. Det är på insidan som tekniken finns och den kan uppgraderas till den senaste och smartaste tekniken när du vill, utan att behöva byta allt annat.

Standardalternativ text

3 enkla principer med Trend

  1. Du ska alltid kunna tillföra den senaste tekniken till ditt hem utan att fördyra. Till exempel ska funktioner som dimmer och timer kunna passa i 15 år gamla ramar.
  2. Kvaliteten ska vara pålitlig. Inga åldersförändringar. Därför styr vi vår egen tillverkning noga, för kvalitet och säkerhet hör ihop.
  3. Systemet ska vara lättinstallerat och snabbjobbat.

Snabbt, enkelt och enhetligt

Trend präglas av genomtänkta detaljer, snabbt montage och säker funktion. Enkelt för installatören och harmoniskt för ögat – i rum efter rum efter rum.

En trygg favorit

Uttagen i Trend-serien har snabbanslutningar för snabbast tänkbara montage och hävarmar som gör eventuell demontering av kablaget lika enkel.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss