Cart00 kr

Utomhusbelysning

För att utomhusbelysning ska bli bra finns det flera saker att tänka på. Här får du svar på hur din utomhusbelysning påverkar husfasaden eller garageinfarten. Hur man kopplar utomhusbelysning, hur man monterar utomhusbelysning. Vilken ljuskälla som man skall välja. Ställ dina frågor om utomhusbelysning till oss – vi kan detta! Läs mer...

Belysning till fasad, uterum och trädgård

Med rätt utomhusbelysning lyfter du fram det bästa med både ditt hus och din trädgård. Utelampor lyser inte bara upp dina växter och blommor, trädgårdsbelysning ger även extra trygghet under den mörka perioden. Genom att placera sensoraktiverade lampor utomhus avskräcker du potentiella inbrottstjuvar eller får det inbjudna gäster att känna välkomna. Trädgårdslampor är inte den enda typen av belysning du kan använda ute. Ytterbelysning kan även monteras direkt på fasaden för att göra huset mer välkomnande och underlätta upplåsning av ytterdörren när det är mörkt. Garage och friggebod kan också behöva ytterlampor och med fin belysning blir ditt uterum mysigare.

Allt fler belyser sitt hem både inifrån och utifrån. Hos HemmaTema.se hittar du både innovativ, praktisk och dekorativ utomhusbelysning för såväl fasad som trädgård och altan. Letar du efter trädgårdsbelysning finns allt från nedgrävningsbara markspottar, stolplyktor, pollare, vägglyktor, fasadbelysning, nedsänkbar markbelysning och energismarta solcellslampor till klassiska lyktstolpar i HemmaTema.se sortiment. Behöver du dekorationslampor till din altan eller balkong har vi även det. Vårt breda utbud av utebelysning inkluderar även sensorarmaturer, kedjebelysning, strålkastare och mängder av andra armaturer och lampor för utomhus bruk.

 

Spar pengar med led belysning utomhus!

Det behöver inte kosta en förmögenhet att ha belysning i sin trädgård. HemmaTema.se har attraktiva priser på bra utomhusbelysning. Led till utomhusbelysning drar inte lika mycket energi som glödlamporna och dessutom har led betydligt längre livslängd. Led utomhusbelysning kan monteras på vilken armatur som helst, det är enbart själva glödlampan som är led och som du behöver byta ut. Utomhusbelysning led är dyrare i inköp men du tjänar på dem i längden. Tänk på att välja rätt färgton på belysning ute, det finns led utomhusbelysning i både varmvita och kallvita nyanser. Vilken stämning du vill framkalla i din trädgård, kylig och elegant eller varmt och mysigt? Med led utomhusbelysning kan du även få färgade lampor i regnbågens alla färger!

Köp din utebelysning hos HemmaTema.se med hemleverans av produkter av hög kvalitet till ett lågt pris! Till toppen

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss