Cart00 kr

Purmo Radiatorer

Panelradiatorer är anpassade för moderna vattenburna värmesystem. Panelradiatorn avger energi i form av strålning och konvektion. Dessa egenskaper möjliggör hög effektavgivning i kombination med god komfort och därmed en låg energianvändning. Radiatorsortimentet omfattar horisontella och vertikala panelradiatorer, designradiatorer och radiatorer med fläkt. Panelradiatorer passar utmärkt i lågtemperatursystem och i kombination med värmepumpar som energikälla. Läs mer...

1 Produkt

 

Purmos breda sortiment innehåller många olika alternativ inom kategorin horisontella radiatorer;

Thermopanel V4: Den nordiska flexibla radiatorn med 9 olika sätt att ansluta. Fabriksmonterad integrerad ventilinsats "Flamingo" och 4-vägsanslutning V4. Modellen "Plan" är estetisk och enkel att hålla ren med sin släta front.

Compact Ventil Flex: En ny generation mittkopplade radiatorer - som tar flexibiliteten till en ny nivå! Profilerad mitten bottenanslutning stålpanelradiator levereras med integrerad ventilinsats "Flamingo" (FLA). Ventilinsatsen kan flyttas från höger till vänster position. Tillopp alltid på vänster sida.

Compact: En radiator utvecklad för extern flödesreglering, tex externa ventiler eller radiatorkoppel. Compact är utrustad med 4 anslutningspunkter vilket gör den mycket anpassningsbar och kostnadseffektiv.

Hygien: Purmos radiator för applikationer där ett rent och hygieniskt klimat efterfrågas.

Plint: En radiator med hög konvektion. Perfekt lösning under eller framför ett stort fönster som minskar kalldrag.

Modellen "P"/"PP" är försedd med en plan front på ena och eller båda sidor. Modellen "R"/"RR" är försedd med en linjerad plan front på ena och eller båda sidor.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss