Cart00 kr

Thermrad Radiatorer

De termiskt överförande dekorativa ramarna ger dessa Thermrad horisontella panelradiatorer ett elegant utseende och en elegant känsla, med rundade kanter och ytor. Eftersom radiatorerna är försedda med fyra, sex eller åtta anslutningar spelar det ingen roll från vilket håll in- och utloppen kommer. Det finns en horisontell Thermrad radiator tillgänglig för i stort sett alla situationer! Varje väggradiator levereras med konsoler för snabb och osynlig väggmontering; den platta frontpanelen är redan fäst vid radiatorn. Våra fönsterradiatorer är idealiska för separat placering framför ett fönster, detta eftersom de kommer utan några upphängningslister eller fästen. Med vår hybrid-radiator – vid lågtemperaturuppvärmning med värmepump – är det till och med möjligt att kyla ditt hus!

Grundläggande radiatorer

Thermrad har ett brett utbud av basradiatorer. Varje typ är stilfullt färdigställd med ett dekorativt galler och en sidokant.

Plateau radiatorer

Thermrad Plateau-radiatorer har en platt frontplatta. De här radiatorerna passar perfekt i en elegant och modern inredning.

  Läs mer...

 

Sedan 1992 har Thermrad varit en ledande leverantör av värmelösningar och ett känt namn när det gäller kvalitet, design och komfort. Solid och hållbar design gör att varje Thermrad-radiator bidrar till atmosfären och stilen i din inredning. Den höga kvaliteten och det överkomliga priset gör Thermrad till det bästa valet för både nybyggnationer och renoveringar och garanterar dig värme som du ska.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss