Cart00 kr

Nibe S-serien

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Maximal komfort och minimal energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.

PERFEKT BEHOVSANPASSNING
Tre effektstorlekar och ledande inverterteknik för optimal behovsanpassning.

TOPPRESTERANDE
Optimal årsvärmefaktor och minimal driftskostnad.

MAXIMAL KOMFORT
Användarvänlig touchscreen och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för maximal komfort.

    Läs mer...

  13 Produkter

   

   

   

  vatten

  SMART TEKNIK

  S-serien erbjuder dig produkter fyllda med smart teknik som blir en naturlig del i ditt uppkopplade hem. Med hjälp av trådlös uppkoppling kan du styra och övervaka S-serien direkt från din smartphone på distans. S-serien har även stöd för röststyrning och det uppkopplade operativsystemet gör att alla processer fungerar smidigt.

   

  vatten

  MAXIMAL KOMFORT

  Ta kontroll över din energiförbrukning genom att övervaka varmvattentemperaturen och värmesystem var du än är. Genom att på förhand ta in data kring framtida väderlek kan S-serien se till att du får det perfekta inomhusklimatet. Du kan justera temperaturen efter dina dagliga vanor för att få maximal komfort och minimal energiförbrukning. Produkterna har även en elegant ny design med en dörr som du öppnar med ett enkelt tryck.

   

  vatten

  HÅLLBAR TEKNOLOGI

  Den nya S-serien från NIBE har ett smart användarvänligt styrsystem för maximal flexibilitet. Du kan välja att styra din produkt via den trådlösa uppkopplingen eller direkt på den användarvänliga touchscreenen. Det uppkopplade operativsystemet gör att alla processer fungerar smidigt för både dig som användare och din installatör.

   

  vatten

  MYUPLINK

  myUplink är det optimala sättet att styra din NIBE S-värmepump direkt från din smartphone. När du är ansluten kan du hämta realtidsdata från S-serien, justera inställningar och övervaka din värmepump oavsett var du befinner dig. Det har aldrig varit enklare att installera och underhålla en värmepump. myUplink gör det även möjligt att trådlöst uppdatera programvaran för att ge dig och din installatör en smidig användarupplevelse. Genom att ansluta till den kostnadsfria webbtjänsten IFTTT blir det möjligt att utnyttja din smarta värmepump fullt ut.

  HUR GÅR EN INSTALLATION TILL?

  STEG 1. HITTA RÄTT VÄRMEPUMP PÅ NIBE.SE

  Med vår produktvalsguide hittar du rätt värmepump för ditt hem och dina förutsättningar.

  STEG 2. KONTAKTA INSTALLATÖR

  I slutet av produktvalsguiden har du möjliget att skicka förfrågan till installatörer i din närhet. Du kan även använda vårt installatörssök för att hitta din närmaste installatör.

  STEG 3. INSTALLATÖR GÖR HEMBESÖK

  Nästa steg är att boka ett hembesök, då installatören kommer hem till dig och ni tillsammans beslutar om vilken värmelösning som passar dig och ditt hem bäst.

  STEG 4. OFFERT & TIDSPLAN

  Du får sedan en offert och ungefärlig tidsplan på installationen.

  STEG 5. BESTÄLLNING & INSTALLATION

  Efter att du godkänt offerten läggs en beställning och installationen kan påbörjas.

  STEG 6. ÖVERLÄMNING & GENOMGÅNG

  Din nya värmepump är installerad och klar – grattis! Du får en grundlig genomgång av installatören på plats hos dig. Om du önskar kunna styra din värmepump på distans, så hjälper installatören dig att komma igång med myUplink.

   

  Produkter

  Mina sidor

  Förmåner

  Om oss