Cart00 kr

Yale Doorman

 

Det smartare sättet att skydda ditt hem.

Upplev bekvämligheten med ett smart hem genom att låsa upp och övervaka det med ett smart dörrlås och ett anslutet smart hemlarm. Lätt och bekvämt. Yale Smart Living. Läs mer...

 

Yale Doorman gör livet enklare

Med det digitala låset Yale Doorman behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar.

 

Enkelt

Gör ditt liv lite enklare. Sluta leta efter dina nycklar och lås upp dörren med en kod istället. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Med Yale Doorman kommer du alltid in.

Tryggt

Med Yale Doorman har du full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i mobilen om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med din mobil ser du alltid vem som kommit hem och om dörren är låst. Du kan även koppla upp ditt lås och larma av samtidigt som du öppnar.

Bekvämt

Skapa tillfälliga koder för besökare eller släpp in dem på distans från din mobiltelefon. Gå ut med hunden, ta ett varv i joggingspåret eller spela fotboll med kompisarna utan att hålla reda på några nycklar. Det finns även möjlighet att skapa tidstyrda koder. Praktiskt ifall du har återkommande service i din bostad.

 

Så fungerar Yale Doorman

 

 

Kod

Alla i familjen kan ha sin egen kod och du kan enkelt skapa tillfälliga koder för besökare. Du kan ha upp till 10 olika användarkoder.

Nyckelbricka

Lås upp med en nyckelbricka. Nyckelbricka kan kombineras med kod för högsta säkerhet. En förlorad nyckelbricka spärras enkelt till dess att du hittar den igen.

App

Lås och lås upp på distans eller se när någon öppnar dörren. Gör inställningar direkt från appen. Funktionen kräver en smartmodul från en av våra samarbetspartners.

Automatisk låsning

Genom att aktivera automatisk låsning vet du att dörren alltid är låst. Du kan alltid öppna med din kod, nyckelbricka eller app i mobilen.

Schemalagd kod

Schemalägg utvalda koder och nyckelbrickor så att de bara fungerar vissa dagar och tidsintervall. Tjänsten kräver uppkoppling mot Verisure.

Dygnskod

Skapa en tillfällig dygnskod för att ge tillfälliga besökare tillgång till ditt hem. Koden raderas automatiskt efter 24 timmar.

 

Lär dig mer om Yale Doorman

 

Yale Doorman passar de flesta dörrar

För att Yale Doorman ska passa din dörr utan justeringar bör ditt nuvarande lås ha följande egenskaper:

  • Rund eller oval cylinder
  • Att dörrhandtaget är placerat under cylindern
  • Att stolpen är ca 225 mm hög
  • Att hålen under cylindern och handtaget i dörren bör vara 40mm i diameter

Installera Yale Doorman själv

Yale Doorman är utvecklad så att den genomsnittliga gör-det-självaren kan installera låset. Samtliga komponenter för en komplett installation ingår i förpackningen. Se vår video hur enkelt det är att installera Yale Doorman själv.

Yale Doorman ett godkänt lås

Yale Doorman är en godkänd låsenhet enligt SSF 3522:1 låsklass 3. Yale Doorman är även certifierat av SBSC och är listad på Säkerhetsguiden som ges ut av Svenska Stöldskyddsföreningen.

Lång batterilivslängd

Batterierna i Yale Doorman håller normalt i ett år. När batterierna har cirka en månad kvar varnar låset. Om du mot förmodan skulle missa varningarna kan du starta låset med ett vanligt 9 volts-batteri från utsidan. Du kommer alltid ut även om låset är strömlöst.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss