Cart00 kr

Oras

Sedan sitt grundande 1945 har Oras varit en pionjär inom området blandare och duschar, med fokus på komfort, vatten- och energieffektivitet, säkerhet och design. Deras samarbete med det italienska designföretaget Alessi har resulterat i ett stort antal blandare för kök och badrum. Läs mer...

136 Produkter

 

Oras beröringsfria blandare

Som ledande föregångare inom avancerade sanitära produkter introducerade Oras marknadens första beröringsfria blandare för nästan 30 år sedan.Vi var pionjärer redan då – idag är vi ett av de främsta varumärkena för beröringsfria och elektroniska blandare. Beröringsfria blandare sparar inte bara vatten och energi utan ger också en klart förbättrad hygien, både i hemmet och på offentliga platser.

Nya systemet Oras 3S-Installation

Tillsammans med nya Oras Safira lanserar vi nu ett helt unikt installationssystem som underlättar i det dagliga arbetet för dig som installatör. Nu kan du installera blandare snabbt, enkelt och säkert – även med bara en hand! Saves time, safe & simple to use.

Snabb och enkel installation

Det som gör systemet Oras 3S-Installation så unikt är det helt nya tillvägagångssättet. Tidigare installationssystem har bestått av tre separata delar som nu har integrerats till en. Oras 3S- Installation är så smidigt att du kan installera blandare med bara en hand.

Instruktionsfilm

Obekväma arbetsställningar och trånga utrymmen hör till vardagen för en installatör. Men tack vare den helt nya lösningen i systemet Oras 3S-Installation med en innovativ infästningsdel och flexibel installationsnyckel behöver det inte längre vara så. Blandaren installeras enkelt i tre snabba steg med användarvänliga verktyg som inte bara gör arbetet enklare, du hinner också med fler installationer per dag.

Vill du se hur det går till? Titta på filmen om Oras 3S-Installation!

Tekniska egenskaper

Den flexibla installationsnyckeln gör så att installationen blir enkel och går snabbt. Bottentätningen sitter redan installerad på blandaren. Detta ger en flexibel installation vid montering i rostfria diskhoar och porslinstvättställ med en tjocklek som är mellan 1–40 mm, vid behov används en medföljande stödskiva.

Fördelar för dig som proffs

Systemet Oras 3S-Installation underlättar för dig som installatör på flera sätt. En snabb installation sparar både tid och kostnader, samtidigt som enkelheten effektiviserar arbetet och gör att du hinner med fler installationer per dag. Tack vare Oras kvalitet är installationssystemet dessutom tryggt och säkert att använda.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss