Cart 0 0 kr

Mulltoa

Med MullToa får ni en snygg, lättskött och lyxig biologisk toalett till fritidshuset, utan avlopp. Den är svensktillverkad och en sann miljövän. Inga kemikalier; bara natur! Läs mer...

6 Produkter

 

Använd den som vilken vanlig toalett som helst. Det speciella med MullToa är att den biologiska nedbrytningsprocessen sker i toaletten, tack vare en patenterad teknik som gjort MullToa till den mest sålda biologiska toaletten i landet.

MullToa är näst intill underhållsfri, bekväm, fräsch och snygg som en vanlig wc. Och när det är dags för att bära ut en liten mullåda (1-2 gånger per säsong vid fritidsbruk) är det endast 5-10 procent kvar som nu förvandlats till finaste mull, som en gåva tillbaka till naturen.

Enkelt, bekvämt, rent och fräscht samt långsiktigt hållbart.

 

 

 

Den enda svanenmärkta toaletten.

Om du vill ha den mest miljövänliga biologiska toaletten, är Svanenmärkningen ett säkert kort. MullToa är ensam på marknaden om denna märkning, som omfattar såväl kvalitet som kapacitet och miljöhänsyn.

 

Bäst i Test!

Den nya tidens inne wc

Vill man leva bekvämt behöver man inte vatten eller avlopp till toaletten. Vi testade tre olika toaletter; komposterande, djupfrysande och förbrännande toaletter.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss