Cart00 kr

Monier

  • ALLT FÖR DITT TAKPROJEKT - FRÅN TAKTEGEL TILL TIPS

    Monier erbjuder ett världsledande sortiment av taktegel och takpannor – såväl tegelpannor som betongpannor – i hög kvalitet. Men också allt från verktyg för att skissa och räkna på ditt tak och hitta inspiration, till säkerhetsinformation och tillbehör för till exempel tätning, ventilation och taksäkerhet.

  • FÖR DIG SOM ARBETAR MED TAK PROFESSIONELLT

    Är du arkitekt, byggherre, takläggare eller på annat sätt jobbar med eller på taket? Monier har kunskapen, taken, inspirationen och verktygen som underlättar – oavsett din roll i arbetet med att ta fram det rätta taket för just ditt projekt. Välkommen till en pålitlig partner. 

  • LÄGGA TAK SJÄLV ELLER TA HJÄLP AV TAKPROFFS?

    På Monier.se har vi inte bara nyttig information om du själv ska byta tak eller står inför en takrenovering. Behöver du hjälp utifrån har vi ett stort kontaktnät av professionella takläggare som vi gärna delar med oss av. Och oavsett takfråga är du alltid välkommen att kontakta oss! Läs mer...

 

MONIER HAR TAKPANNAN DU BEHÖVER – OAVSETT BEHOV

MONIER har takpannan för ditt hus. Vi har exklusiva pannor för klassisk arkitektur och smarta, kostnadseffektiva pannor för moderna hus. Som till exempel välkända produkter som Vittinge, Jönåkerpannan och KDN. Vi erbjuder både tradition och innovation samlat under ett varumärke – MONIER.

HUSETS VIKTIGASTE SKYDD – OCH VI TESTAR DET STÄNDIGT

Taket är husets viktigaste skydd mot väder och vind. Därför testar och utvecklar vi hela tiden våra produkter och metoder. Våra underlagstak, specialpannor och tillbehör testas lika noggrant som pannorna. Resultatet är ett tak utan svaga punkter och som ökar värdet på ditt hus.

PÅLITLIGHET I ALLA LED

Vi vill att våra kunder ska se oss som sitt första val för ett kvalitetstak. Därför inser vi att logistik, säkerhet och hjälp att välja tak är en viktig del av vårt erbjudande. Vi arbetar nära våra återförsäljare t.ex. genom att beräkna hur mycket av varje produkt som behövs för det kompletta taket. Du får mer än ett tak från oss – du får kunskap och trygghet också.

VÄRLDSLEDANDE – AV EN ANLEDNING

BMI Group är den världsledande leverantören inom takmaterial, taktillbehör och skorstenar. Vi är stolta över vår tradition och över att vara den största leverantören av takmaterial i Sverige.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss