Cart00 kr

Metro Therm

METRO THERM började leverera värme 1921. Idag är vi Sveriges bredaste leverantör av värmeprodukter. Genom våra produkter skapas trygghet – och tid över för annat. Läs mer...

10 Produkter

 

Trygghet för dig i din vardag

Uppvärmning och varmvatten är allt större delar av boendekostnaden, oavsett om man bor i villa eller äger en större fastighet. Oljan stiger till nya rekordnivåer och elpriserna följer efter. Därför överväger många att byta värmeanläggning.

En genomsnittlig villa i Sverige förbrukar 25 000 kWh energi om året. Den största posten är uppvärmning som är 15 000 kWh, varmvattnet kräver 5 000 kWh och hushållselen lika mycket. Det här innebär att 80 procent av energikostnaderna är kopplade till värmesystemet. Visst är det bra med lågener- gilampor och energisnåla vitvaror, allt i hemmet lämnar sitt bidrag till sänkt energiförbrukning, men det är i värmesystemet den stora potentialen besparingen finns.

Oavsett vilket val av uppvärmningssätt man väljer, bör vi på METRO THERM ha ett alternativ som passar.

Vi är nämligen Sveriges bredaste värmeleverantör.

 

METRO THERM står på din sida

METRO THERM har sitt huvudkontor och centrallager i smålänska Kalmar. Bolaget ingår i den expansiva och börsnoterade NIBE-koncernen, med över 20 miljarder i omsättning och cirka 15 000 anställda i världen. METRO THERM täcker hela Sverige med sex egna regionsäljare, vilka utgår från sina regionkontoren.

METRO THERMS produkter tillverkas uteslutande hos systerbolag inom koncernen.

Genom åren har METRO THERM blivit erkända för sin snabba service och tillgänglighet. Order innan kl. 12.00 - expedieras och levereras från centrallagret samma dag. Men skulle en paniksituation uppstår, löses även denna – även om klockan är mer.

En snabbt, trevligt och kunnigt bemötande, är nyckelord för METRO THERMS verksamhet.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss