Cart00 kr

Jafo

JAFO AB säljer VVS-produkter i plast och rostfritt med golvbrunnar och väggnära golvavlopp som huvudprodukter. Alla JAFOs produkter tillverkas efter tillverkningskontrollavtal med Statens Provningsanstalt och levereras färdigförpackade från deras lager i Ystad.

JAFOs målsättning är att kunna erbjuda prisvärda VVS-produkter av hög kvalitet som passar överallt och som möjliggör vattensäker installation. Läs mer...

90 Produkter

 

SÄKRA GOLVBRUNNAR FÖR SÄKRA BADRUM

Genomtänkt design och innovativ montering säkerställer att våra golvbrunnar effektivt och säkert leder bort vattnet ur duschen.

- För trygga och säkra badrum -

 

PROBLEM MED RÅTTOR?

RAT-EXX elektroniskt råttstopp stoppar effektiv råttor i avloppssystemet. Elektroimpulser stoppar råttorna från att ta sig in i fastigheten via rörledningarna. En säker och miljövänlig metod.

WC-STOSAR

Marknadsledande WC-stosar som enkelt & säkert löser anslutningsproblemen som kan uppstå vid anslutning av WC.

SILAR & GALLER FÖR KRÄVANDE MILJÖER

Golvbrunnssilarna finns både som klinkerpaket och klinkerramar för att passa alla golvbrunnsfabrikat.

 

GOLVBRUNNAR

JAFO tillhandahåller ett komplett sortiment av golvbrunnar i plast och rostfritt stål för alla typer av miljöer och ytbeläggningar. JAFOs golvbrunnar i plast finns tillgängliga i två olika utföranden, MP (Med standard vitt mattpaket) och UMP (Utan mattpaket). Golvbrunnar av modell UMP kompletteras med lämplig överdel och design avsett för ytbeläggningen. Alla JAFOs golvbrunnar bygger på en teknik med en skruvad klämringsfunktion för en enkel och säker tätskiktsanslutning.

 

 

SÄKRA DIN GOLVBRUNNSMONTERING

Tillsammans med branschorganisationerna har vi utveckalt hjälpmedel som underlättar och säkrar golvbrunnsinstallatonen i både trä- och betongbjälklag.

- För snabba och säkra installationer -

 

MONTERINGSPLATTA 2 - MONTERING AV GOLVBRUNN I TRÄBJÄLKLAG

För snabb och enkel golvbrunnsmontage i träbjälklag rekommenderar via att montera golvbrunnen i JAFOs Monteringsplatta. Monteringsplattans håligheter fylls med avjämningsmassa vilket gör att golvbrunnen fungerar som en integrerad del i golvkonstruktionen.

GOLVBRUNNSFIXTUR - MONTERING AV GOLVBRUNN I BETONGBJÄLKLAG

För en snabb, enkel och kvalitétssäkrad golvbrunnsmontering i betongbjälklag rekommenderar vi att montera golvbrunnen i JAFOs Golvbrunnsfixtur. Golvbrunnsfixturen ger dig enkelt rätt höjd och våg enligt branschreglernas krav på höjd- och vågtoleranserna.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss