Cart00 kr

Intra

Intra har en lång tradition inom produktutveckling och design. I många år har vi samarbetat med ledande industridesigners, från våra klassiska modeller Scanstyle och Eurora, till våra nyaste modeller Millinox och Frame, har vi haft kontinuerligt fokus på kvalitet och design. Med innovativa produkter har vi vunnit priser och fått utmärkelser för våra produkter, som förenar exklusiv design med god funktionalitet.

Intra har blivit tilldelat Merket for God Design ett flertal gånger. Utmärkelsen är ett erkännande för lyckad användning av design för att skapa innovativa produkter och lösningar. En kvalitetsstämpel för företaget och de produkter du väljer. Läs mer...

14 Produkter

 

Scandinavian design

 

Vardagsdesign. Inte vardaglig, men designad för vardagen.

Skandinavisk design är känd för att kombinera elegans med höga krav på kvalitet och funktion. Enastående och enkla linjer, material i hög kvalitet och de små, avgörande detaljerna, som du lär dig uppskatta efter många års användning.

 

Sedan starten har Intra varit ledande inom skandinavisk design. Vi etablerade tidigt samarbete med designers som Odd Thorsen och Bruno Oldani, och tillsammans har vi utvecklat profil, koncept och genomtänkta produkter med lång livslängd. Intras produkter är utvecklade och producerade i Skandinavien i generationer och är anpassade för den skandinaviska marknaden.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss