Cart00 kr

Esbe

ESBE är välkänt för att ha ett stort sortiment av ventiler och ställdon, vilket vi anser nödvändigt för att täcka de många olika marknads- och applikationsbehoven i ett globalt perspektiv. Läs mer...

44 Produkter

 

VERKSAMHETSBESKRIVNING OCH VISION

VERKSAMHETSBESKRIVNING

Att hjälpa fastighetsägare att minska sina energikostnader utan att offra komfort, och på så sätt minska miljöpåverkan i världen.

AFFÄRSIDÉ

Vi ska hjälpa våra kunder att ge fastighetsägare i Europa marknadens mest resursbesparande produkter och lösningar för värme- och kylreglering i vätskeburna system.

KÄRNKOMPETENS

Vår kärnkompetens är värme och kyla i vätskeburna system för småskaliga egendomar, huvudsakligen inom ventiler och ställdon.

VISION

Att bli ett företag i världsklass och marknadsledande inom våra kärnområden vridande styrdon, ställdon och blandningsventiler för användning i värme- och kylreglering i vätskeburna system.

VARUMÄRKESVÄRDEN

ESBE-produkter medför fördelar för moderna hushåll:

- Energibesparing

- Komfort

- Säkerhet

Hur vi ska och kommer att agera. Som företag och som enskild medarbetare:

- Långsiktigt perspektiv

- Ledarskap

- Medkänsla

FILOSOFI

Humanistisk filosofi, alla är likvärdiga, alla kan utvecklas om de vill. Vissa mer än andra, och det ska vi ta hänsyn till. Vi bryr oss om varandra, om andra, om miljön och om klimatet. Även om vårt bidrag är litet så är det ändå större än om vi inte gör något alls.

 

MARKNAD OCH KUNDER

Med fyra säljbolag plus partners i mer än 30 länder har ESBE stor marknadsnärvaro i hela Europa. Koncernens huvudkontor finns i Reftele.

DU, VÅR KUND

Oavsett om vår främsta målgrupp är installatören, grossisten eller en OEM - vi levererar förstklassiga produkter som ger komfort, säkerhet och energibesparingar. Det är tre aspekter som är viktiga för alla husägare över hela världen idag, av hänsyn till miljön och för människors välbefinnande.

VÅRT ERBJUDANDE - ETT STORT SORTIMENT

ESBE är välkänt för att ha ett stort sortiment av ventiler och ställdon, vilket vi anser nödvändigt för att täcka de många olika marknads- och applikationsbehoven i ett globalt perspektiv.

Vårt stora sortiment är resultatet av många års erfarenhet och kunskap om våra kunders viktigaste grundbehov och vad de efterfrågar. Och självklart använder vi också den här kunskapen vid utveckling av nya produkter.

Det betyder att du som kund ofta upptäcker att dina specifika produktbehov redan täcks av vårt standardsortiment av produkter. Det är bra både för dig och för oss. En standardprodukt innebär större totalvolymer i vår produktion och mindre risk för misstag.

 

VÅRA HUVUDPRODUKTER

VRIDANDE STYRDON

Vridande styrdon och ställdon från ESBE reglerar värmekomforten i miljontals hushåll. Vi tillhandahåller ett brett utbud av vridande styrdon i många olika utföranden för reglering av uppvärmning och kylning. Dessutom har vi många olika ställdon som snabbt och enkelt installeras på ventilen. Därmed får du ett komplett styrdon som ger tillförlitlig, energieffektiv drift under många år.

REGLERINGAR

ESBEs sortiment av regleringar har de senaste åren blivit allt bredare. Med introduktionen av regleringarna CRA, CRB och CUA erbjuder vi varianter som regleras av både inomhus- och utomhusgivare. Parallellt erbjuder vi även konstanttemperaturregulatorer. Alla har det gemensamt att de gör det enkelt att leverera komfort, säkerhet och energibesparingar till våra kunder.

TERMOSTATISKA STYRDON

Vår serie blandningsventiler har gett installatörer hjältestatus i hela Europa. Grundkravet för att hålla ett tappvattensystem säkert är att förebygga två tunga riskfaktorer: skållning och tillväxt av legionellabakterier.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss