Cart00 kr

Ericsindustrier

Våra produkter tillverkas med gediget hantverkskunnande, enligt moderna metoder. Kunnig personal, i kombination med känsla för tradition, gör att du som kund garanterat alltid får en produkt av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Välkommen att upptäcka våra tidlösa produkter till ditt badrum! Läs mer...

15 Produkter

 

ERICSINDUSTRIER AB

Ericsindustrier är ett familjeföretag som grundades i mitten av 1950-talet. Allt sedan dess har vi levererat produkter av hög kvalitet till byggbranchen och privatpersoner.

Vi tillverkar torkställningar för tvätt som till exempel Torkhissen “Eric”. Vi tillverkar även duschdraperistänger och annan badrumsinredning som toaletthyllor och hörnhyllor.

Sedan början av 2000-talet har mycket i dagens samhälle förändrats. Konsumtionen ökar och ökar samtidigt som priser på varor ska vara så lågt som möjligt. För att kunna vara med och konkurrera måste man ta ställning till om man vill tillverka så billiga saker som möjligt och lämna kvalité utanför. Eller om man istället vill behålla den goda kvalitén och på så sätt motarbeta överkonsumtionen i dagens samhälle. Vi har valt det senare alternativet. Vi vill ta ansvar.

Vi vill ha kvar våra medvetna kunder inom byggbranschen, som alltid väljer produkter av bästa kvalité. Allt för att det ska vara hållbart i längden.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss