Cart00 kr

Duravit

Duravit har som en internationell tillverkare av badrumsinredningar, med huvudkontor i Hornberg, Tyskland, satt sin prägel på badrumsmarknaden med uppfinningsrik utveckling och spännande former, skapade av internationellt erkända designers som Philippe Starck, Sieger Design, EOOS, Phoenix Design och Kurt Merki Jr. Idag är företaget inte bara producent av eleganta designerprodukter utan även i stor utsträckning en leverantör av helhetslösningar för wellnessområdet i badrummet. Med affärsområdena sanitetsporslin, badrumsmöbler och badkar + wellness, täcker Duravit idag hela spektrat av badrumsinredningen och lanserar en eller flera nya serier varje år. Läs mer...

13 Produkter

 

Fem steg till din dröm badrum

Badrummet blir allt viktigare som ett vardagsrum och någonstans att slappna av; ett badrum som är baserat på individuella behov. Ditt personliga drömbad uppfyller komplexa krav och omfattar alla tänkbara områden i badrummet för att bilda en unik design.

 

Vi har sammanfattat de viktigaste punkterna för din övervägande när du planerar ditt drömbad. Med hjälp av en specialist vid din sida, undvik obehagliga överraskningar när du inser ditt dröm Duravit-badrum. Du kommer att stödjas direkt från det inledande samrådet under projektets genomförande och ges expertrådgivning om bästa rutiner.

 

1. Hur ser ditt drömbad ut?

Vilka praktiska områden och hur mycket komfort önskar du i ditt nya badrum? Hur kommer varje hushållsmedlem att använda vardagsrummet varje dag?

2. Vad håller framtiden kvar?

Vilka förändringar kan du förvänta dig inom överskådlig framtid? Ska det nya badrummet vara lämpligt för barn, eller borde användarnas ålder inte spela roll i sin design?

3. Vad är rätt för dina badrum när det gäller storlek och stil?

Duravit-sortimentet har något för varje atmosfär och inredningstyp och för vilken mängd utrymme som helst  På den här webbplatsen hittar du de produkter som bäst motsvarar din egen smak. Eller vi bjuder in dig att besöka ett av våra showrooms.

4. Badrumsplanering

Moderna, digitalt stödd 3D-badrumsplanering, en collage av material eller kakellayouter, träbearbetning och väggbeklädnad: tillsammans ger dessa element dig en exakt bild av hur ditt färdiga badrum kan se ut.

5. Nu bara njut!

När du har installerat, rengjorts och organiserat, kan du ligga tillbaka, koppla av och njuta av ditt nya ultimata välbefinnande.

 

 

Badrumsexperter definierar drömbadrum

Många drömmer om ett stort, vackert badrum. Men när det är dags att skapa ett är det ofta mycket svårare

än de trodde och deras upprymdhet blir istället ängslighet om vad som egentligen skiljer ett drömbadrum från ett ”vanligt” badrum. Så vad ska man tänka på?

Med Duravits produkter får du det lilla extra

Bekvämlighet för livets alla skeden

Enligt en studie som nyligen gjorts av VDS (tyska sanitetsindustrin) skulle 88 % av befolkningen vilja ha

badrumsmöblemang utifrån sin ålder.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss