Cart00 kr

Danfoss

Danfoss skapar lösningar för morgondagens drömmar redan idag

Danfoss spelar en aktiv roll inom de huvudsakliga tillväxtområdena i en värld som förändras i snabb takt: infrastruktur, livsmedel, energi och klimat står i fokus för vår verksamhet. Städer som når ända upp i skyn och rymmer miljontals invånare. En rikare skörd som kan mätta världens växande befolkning. Färsk mat och barn som slipper frysa i en värld som kan göra mer med mindre. Det är så vi skapar morgondagens lösningar. Läs mer...

162 Produkter

 

Engineering Tomorrow – Infrastruktur​

2030 kommer ytterligare 1,5 miljarder människor att leva i våra städer. Efterfrågan på den infrastruktur som krävs för detta är enorm. Vi hjälper till att bygga vägar, byggnader och energisystem för växande städer och stödjer utvecklingen av människor, samhällen och företag över hela världen. En välfungerande infrastruktur är nyckeln till att omvandla låg- och medelinkomstländer till tillväxt- eller utvecklingsländer. Våra lösningar gör skillnad för morgondagens städer.

 

Engineering Tomorrow – Livsmedel​

Vi hjälper till att uppfylla det ständiga behov av mer och bättre mat genom att förbättra jordbrukens produktivitet och hålla maten färsk hela vägen fram till kundernas köksbord på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt – och på ett sätt som genererar minimalt med avfall. Våra produkter finns överallt – i systemet som håller ett vardagsrum svalt, i transportbandet på ett slakteri och bakom frysdisken i en mataffär.

 

Engineering Tomorrow – Energi

Oavsett vad vi tillverkar är målet alltid optimerade prestanda, högre effektivitet och minimalt med avfall. Det innebär att vi i dag är världsledande inom energieffektiv teknik som gör det möjligt för våra kunder och för hela samhället att få ut mer av mindre. Den energi som vi inte använder orsakar inga föroreningar och kostar heller inga pengar. Genom att dra nytta av de enorma fördelar som energieffektiva lösningar har att erbjuda kan vi uppfylla den växande efterfrågan på energi, sätta fart på ekonomin och ha råd med förnyelsebara energislag.

 

Engineering Tomorrow – Klimat

Danfoss kombinerar ett bekvämt och hälsosamt inomhusklimat med energi- och kostnadsbesparingar och miljömässig hållbarhet. Att bry sig om inomhusklimatet är att bry sig om utomhusklimatet i framtiden. Danfoss produkter är utformade med de globala klimatmässiga utmaningarna i åtanke, och de bidrar även till människors produktivitet och välmående i inomhusmiljön genom att optimera system för uppvärmning, ventilation och luftkonditionering så att de anpassas efter individuella behov och livsstilar.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss