Cart00 kr

Bosch

Bosch producerar vitvaror av högsta kvalitet, och i sortimentet finns allt du behöver för att tvätta, förvara livsmedel och laga mat. Med avancerad, men lättanvänd teknik får du som kund moderna, funktionella och energieffektiva produkter från en leverantör som tar ansvar för omvärlden och sitt sociala engagemang. Läs mer...

109 Produkter

 

Historik

Under många generationer har Boschs hushållsapparater underlättat vardagen. För oss har teknik inget egenvärde, det viktigaste är vad som ger användaren bästa nytta. De som väljer Bosch ska få produkter och lösningar som ger ett lite mer bekymmersfritt liv.

Hushållsapparater från Bosch – din livskvalitet i fokus.

Vi kan inte få hushållsarbetet att försvinna. Men vi kan göra att du blir klar snabbare. Som Europas främsta varumärke inom hushållsapparater erbjuder vi alltid topprestanda och underlättar på så sätt ditt liv. Våra hushållsapparater står för kompromisslös kvalitet, teknisk perfektion och absolut pålitlighet. I går, i dag och i framtiden.

Tänk nytt: mobil teknik i hushållsapparater.

Med Home Connect kan du styra dina hushållsapparater även när du inte är hemma. Nu behöver du inte oroa dig för att du kanske lämnade ugnen på eller undra om du har mjölk i kylen. Allt detta gör du bekvämt med Home Connect-appen för mobil eller surfplatta.

Hygieniskt rena kläder i energisparande temperaturer.

Med ActiveOxygen-funktionen blir tvätten hygieniskt ren även vid lägre temperaturer, vilket sparar energi. Den här fantastiska tekniken avlägsnar 99,99% av alla bakterier i kläder. Med samma enastående effektivitet som du förväntar dig av Bosch.

Precisionsdosering av tvättmedel.

Vi fortsätter att förbättra våra produkter. Tvättmedel doseras fel i nio fall av tio, och därför tillverkar vi tvättmaskiner som ska göra doseringen enklare. Den nya i-DOS-tekniken doserar automatiskt flytande tvättmedel efter tvättens typ och kvantitet – med absolut precision. Det är lika gynnsamt för tvätten och plånboken, som för miljön.

 

Hållbar produktion

Vi tar ansvar för miljön genom att tillverka våra hushållsapparater med särskild omsorg om resurser.

Med Green Technology inside sätter vi hållbarhet i fokus.

Cirka 40 % av våra patentansökningar avser miljöskydd och bevarande av naturresurser. I dag är våra hushållsapparater bland de mest effektiva och energisnåla i världen. Det tycker vi är betydelsefullt för miljön och för din plånbok.

Vi har halverat våra produkters vattenförbrukning.

Har du någonsin försökt att halvera din vattenförbrukning? Det har vi. Sedan 1990 har vi kunnat minska våra produkters vattenförbrukning med mer än hälften.

Smarta förpackningar, effektiva transporter.

Vi sparar resurser även på transporterna. Ett exempel är transporten av diskmaskiner. Vi förpackar dem så smart att vi kan transportera ännu fler produkter samtidigt. Det minskar inte bara mängden förpackningsmaterial, det sparar också bränsle och minskar koldioxidutsläppen.

Vi återvinner 92 % av allt avfall.

Vi samlar självklart in och separerar allt produktionsavfall i våra fabriker. Vi återvinner nu 92 % av allt avfall.

Våra energitips.

Det finns många sätt att bidra till en hållbar framtid. Vi har samlat några av våra bästa tips – upptäck några enkla sätt att bevara miljön.

När du köper en diskmaskin ska du välja den som har lägst vattenförbrukning. Modeller som använder 8–10 l vatten per cykel är ett bra genomsnitt.

Program som "Halvfull" är idealiska om du bara behöver diska en liten mängd disk. Då sparar du både pengar och energi.

Prisvinnare

När våra produkter får utmärkta resultat i oberoende tester får vi ett bevis för att vår kvalitetsdrivna metod fungerar. Och för dig är det tryggt att veta att du gör det perfekta valet när du väljer Bosch.

Små saker som gör stor skillnad.

När ditt liv blir enklare av att trycka på en knapp – har vi lyckats med vårt uppdrag. Och eftersom det är detaljerna som gör skillnad har vi lagt extra stor vikt vid dem.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss