Cart00 kr

Blücher

Avvattningssystem för alla installationer

BLÜCHER erbjuder avvattningssystem för alla installationer, från hemmets badrum till stora industrilokaler och lyxiga kryssningsfartyg. Vårt produktsortiment innehåller drygt 2 500 produkter, inklusive standardutförda och skräddarsydda golvbrunnar, avlopssrör och avvattningsrännor. Allt görs i rostfritt stål för att säkerställa hög kvalitet, utomordentlig flödeskapacitet och optimal hygien, kombinerat med minimalt underhåll. Produkterna utvecklas i modulsystem där delkomponenterna kan kombineras till färdiga produkter. BLÜCHER erbjuder också skräddarsydda lösningar där flexibiliteten och hantverkskunnandet i tillverkningsprocessen spelar en avgörande roll. Läs mer...

398 Produkter

 

Kunskap, sunt förnuft och hängiven service Kunder över hela världen litar på vår kunskap, vårt sunda förnuft och vår hängivna service. Precis som våra högkvalitativa avvattningslösningar i rostfritt stål som transporterar bort avloppsvatten, eftersträvar BLÜCHER att fungera som ett rinnande vatten – Keeping up the flow.

BLÜCHER grundades år 1965 av Johannes Blücher Skibild, en skicklig rörmokare med stora visioner och båda fötterna stadigt på jorden. I dag är BLÜCHER en av Europas ledande tillverkare av avvattningssystem i rostfritt stål, med dotterbolag  och försäljningskontor i Europa, Ryssland, Mellanöstern USA och Kina. BLÜCHER:s huvudkontor med tillverkning, produktutveckling, lager och administrationslokaler finns i Vildbjerg i västra delen av Danmark.

Watts Water Technologies

BLÜCHER ägs av den amerikanska koncernen Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS), som är världsledande inom tillverkning av innovativa produkter för effektivitet, säkerhet och kvalitet inom vattenhantering.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss