Cart00 kr

ASSA

Världsledande leverantör av säkerhet omkring dörren

Inom ASSA ABLOY arbetar vi för ökad trygghet, säkerhet och bekvämlighet som skapar en friare värld. Vi verkar för en trygg värld där människor kan leva hur de vill och förverkliga sina drömmar. Läs mer...

17 Produkter
  • Filtrera
    • Ytterdörrstillbehör

 

ASSA ABLOY är Sveriges ledande leverantör av lås och säkerhet kring dörren

På ASSA ABLOY anser vi att ökad trygghet, säkerhet och bekvämlighet skapar en friare värld.

 

Om ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden

Dörrar och dörröppningar fyller en viktig funktion i alla byggnader; de bidrar till att reglera flödet av personer och varor samt att uppfylla kraven på bekvämlighet, integritet, trygghet, säkerhet och klimatkontroll.

Våra varumärken i Sverige

Vår styrka finns i våra varumärken, som inkluderar några av de mest välkända och förtroendeingivande namnen inom säkerhetsbranschen. Deras unika egenskaper kompletterar varandra, vilket gör att vi kan specialanpassa våra lösningar efter dina unika behov.

ASSA ABLOY Testing Laboratory

ASSA ABLOY Testing Laboratory (ATL) är ett av Sveriges bäst utrustade centrum för testning av produkter till fönster- och dörrkonstruktioner. Vi har sedan 1996 uppdrag från industrins alla branscher och är en samarbetspartner till certifierande organ.

Om ASSA ABLOY

ASSA ABLOY bildades 1994 genom en sammanslagning av svenska ASSA och finska Abloy. ASSA ABLOY har sedan dess utvecklats från ett regionalt bolag till en internationell koncern med cirka 47 500 anställda och en årlig omsättning på närmare 76,1 miljarder kronor.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss