Cart00 kr

Alterna

ALTERNA BADRUM  – FÖR EN SKÖN STUND

Badrummet används från tidig morgon till sen kväll, året om. Här tar du dig en snabb dusch, ett långt bad, leker med barn eller tvättar husdjur. Här gör du dig i ordning inför arbetsdag och fest. Oavsett hur rummet ska användas finns krav på kvalitet, funktion och design. Dessutom bör badrummet hålla i många år och för livets olika skeenden – växa med dig och dina växlande behov. Badrummet tillfredsställer behov som inte låter vänta på sig. Även det har vi tänkt på. De flesta produkter finns tillgängliga för leverans dagen efter beställning och levereras färdigmonterade så de bara behöver installeras. Respekt för kvalitet och miljö är en självklarhet och grunden för Alternas verksamhet. Genom sunda värderingar vill vi skapa en hållbar livsmiljö både för klimat och människor, i allt från produktval till tillverkning och logistik. Allt detta är Alterna Badrums ledstjärna inför utveckling och design av produkter, oavsett om det handlar om möbler, dusch, bad eller tillbehör. I sortimentet finns produkter för de flesta användningsområden och smaker så att du kan kombinera stil och funktion för en hållbar lösning, i dag, i morgon och år framöver. Läs mer...

390 Produkter

 

Allt för badrummet

Stort eller litet – badrummet är ett av ditt hems viktigaste platser. Badrummet används från morgon till kväll, och ska vara en plats där du kan trivas och må bra. Det har vi på Alterna badrum tagit fasta på när vi skapat våra produkter. Med användaren i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp ett sortiment av produkter och lösningar för alla smaker och behov. För att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i år framöver.

Alterna badrum

 

Alltid på lager

Något som både kunder och installatörer uppskattar väldigt mycket, är att alla produkter så gott som alltid finns tillgängliga direkt. Tiden mellan beställning och          leverans är lika lång som det tar att svänga förbi något av alla våra lager och hämta grejerna. Ingen behöver vänta. Inte installatören, inte du. När du väl bestämt dig är det nya badrummet snart klart.

Lager

 

Fungerar alltid 

När du väljer Alternas produkter drar du nytta av att moderföretaget har slipat på kvalitet och funktion i 350 år. Så länge var det sedan franska Saint-Gobain bildades för att bygga slottet i Versailles. När slottet nyligen renoverades var det Saint-Gobain som återigen fick göra jobbet. I Sverige är det Dahl, ledande på allt som har med flödande vatten att göra, som säljer Alterna.

Kvalitet och funktion är två ledord vid produktion och design av Alternasortimentet oavsett produkt.  Vårt koncernbolaget Saint-Gobain är ett av de bolag som har signerat FN Global Compact avtalet. Ett avtal med 10 punkter för att skapa internationella principer kring ämnen relaterade till miljö och mänskliga rättigheter. 

Miljö

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss