Cart00 kr

Uteduschar

Soluppvärmda, rostfria, lyxiga, enkla. I vårt sortiment med läckra uteduschar finns något för alla. Vi har även trädäck och jordankare till våra utomhusduschar. Läs mer...

– It’s so funny when it’s Sunny!

2 Produkter

 

SUNNY – Originalet på marknaden.

Den svenskutvecklade storsäljaren firar 10 år!

OBS! Samtliga utomhusduschar skall tömmas och förvaras på mörk, torr och frostfri plats under vinterhalvåret. Samtliga av våra uteduschar levereras nu med smidig avtappningsventil för enkel tömning.

Observera! Vattnet i de soluppvärmda uteduscharna kan bli upp till 60º varmt! Öppna alltid därför blandarvredet i kallt (blå) läge.

 

Så fungerar Sunny utedusch!

Kallvatten

När blandarhandtaget pekar mot kallt, tas kallvatten från trädgårdsslangen in och forslas direkt till takduschen.

Varmvatten

När blandarhandtaget pekar mot varmt, tas kallvatten från trädgårdsslangen in i duschröret och pressar det varma vattnet som redan har värmts upp av solen, ut i takduschen.

Tempererat vatten

När blandarhandtaget är placerat i mitten tas kallvatten ifrån trädgårdsslangen och pressar både ut i takduschen och i duschröret, vilket gör att varmvattnet pressas uppåt i duschröret och ut tillsammans med kallvattnet.

Ta en svalkande dusch efter joggingturen eller spola av dig efter simturen i en utomhusdusch. I vårt sortiment hittar du väldesignade och funktionella uteduschar av hög kvalité.

Med våra soluppvärmda uteduschar Sunny 20, Sunny 35 Split, Sunny Exclusive 30 eller Sunny 40 blir det en fröjd att skaffa utedusch. De kopplas enkelt till en vanlig trädgårdsslang med standardkoppling; typ Gardena. Passar perfekt till villan, sommarstugan, vid poolen eller helt enkelt vart du vill, så länge det finns vattenanslutning.

Uteduschen går att använda direkt med kallvatten men redan efter ett par timmar i solen bjuder Sunny utedusch på 10-20 min* skön tempererad (38º) duschning (*beroende på modell).

Samtliga Sunny uteduschar kommer med kulled i duschhuvudet för att enkelt kunna vinklas efter önskemål.

Konstruktionen för denna utomhusdusch är enkel men genial. Det svarta plaströret fylls med kallvatten från trädgårdsslangen som i sin tur värms upp av solen. Vid duschning tas vatten både från trädgårdsslangen samt från duschens rör för en skön tempererad dusch. Med den integrerade blandaren får du det exakt som du vill ha det.

På Sunny 35 Split, Sunny 30 Exclusive och Sunny 40 finns även en smidig vattenutkastare/fotdusch som tar kallvatten direkt från trädgårdsslangen.

Din utedusch placeras på lämpligt underlag så som trätrall (finns som tillbehör), stensättning, betongplattor etc. Expanderbult medföljer.

När det är dags att tömma duschen inför vinterförvaringen görs detta med den smidiga avtappningsventilen.

Obs! Vi har även trädäck och jordankare till din utomhusdusch.

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss