Cart00 kr

Centraldammsugare

Här hittar du bra priser på kvalitets centraldammsugare. Beam dammsugare finns i olika storlekar och med massor av tillbehör. Söker du hög kvalité och bra tillgång på förbrukningsartiklar och reservdelar, även efter du haft din centraldammsugare i några år, är Beam ett säkert val. Tre saker att tänka på vid... Läs mer...

26 Produkter

3 saker att tänka på vid köp av centraldammsugare.

  1. Var kan du montera din centraldammsugar enhet? I garage! I källare! I en garderob! Det är viktigt att du får en placering som fungerar bra utifrån hur du måste dra dina rör / slang, samt ur ljudsynpunkt. Även om den är tyst, så hörs den.
  2. Har du funnit en bra plats att placera centraldammsugaren, hur kommer rördragning att fungera därifrån? Kan du dra rören dolt i t.ex. undertak, bakom dubbelvägg eller i en annan befintlig kanal?
  3. Placera uttag för städset / slang så att du får så central placering som möjligt i förhållande till den yta som skall avstädas på det våningsplanet, eftersträva så kort slang i städsetet som möjligt.

 

Tillbehör till centraldammsugare.

Förbrukningsartiklar, tillbehör och reservdelar. T.ex. slang till dammsugare, dammsugarpåsar, städset och sugdosa till Beam och Canvac centraldammsugare är bara ett axplock av vårt sortiment. Använd gärna filtret för lättare hitta vad du söker.

BM, Canvac, Volta, Electrolux, Nilfisk, Nilfisk-Alto och Forma är exempel på andra bra centraldammsugare.

Till toppen

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss