Cart00 kr
-56%
Kampanj

Propylenglykol 20, 25 liter

2 778 kr
Lägg i varukorg
Lagervara, beräknad leverans 1-3 vardagar
Finns ej i lagret
.
 Från 69kr i frakt. Frakt för ditt köp framgår i kassan
 Få tillbaka pengarna vid retur inom 14 dagar*
 Ring, chatta, maila till oss om du behöver hjälp
 Tryggt - Enkelt - Prisvärt

*Gäller ej produkter med leveranstid längre än 3 dagar (dvs beställningsvaror)eller produkter som anpassats efter kundens beställning

Finns ej i lagret
Produktbeskrivning

Propylenglykol 20 är lågtoxisk, varför den kan användas inom livsmedelsanknuten verksamhet. Miljövänlig, koncentrerad propylenglykol med korrosionsskyddstillsatser för VVS-system.

Propylenglykol 20 är avsedd för kyl- och värmeöverföring inom VVS-sektorn. Innehållet består av propylenglykol med tillsats av nödvändiga korrosionshibitorer för de material som vanligtvis förekommer i VVS-anläggningar samt tillsats för att förhindra algtillväxt. Propylenglykol 20 är, tack vare sin låga akuta toxicitet, lämpad för användning i system där risk finns för kontakt med livsmedel och konsumentprodukter eller där vätskan av misstag kan exponeras för exempelvis barn eller husdjur. Produkten passar även bra där det finns risk för inblandning i grundvatten eller vattentäkt. Propylenglykol 20 har något högre viskositet än etylenglykol, vilket man bör ta hänsyn till i projektering av dimensioner, pumpkapacitet och flödesberäkningar. Propylenglykol 20 är biologiskt nedbrytbar.

Andra har även köpt
Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss