Cart00 kr

- Om jag ångrat mitt köp, hur returnerar jag?

Klicka här för att komma till vårt formulär för returer. Läs nedan först!

Det är viktigt att ni returnerar med vår retursedel och att returen sker enligt våra anvisningar, som vi mailar till er. HemmaTema löser inte ut paket som inte skickats med korrekta retursedlar eller returneras med postförskott eller efterkrav. HemmaTema hämtar inte ut paket som skickats på annat sätt än vad som farmgår av våra anvisingar, som står på retursedeln. Du som kund står själv för returkostnad. 

OBS!

Returnera inte något utan ha fått retursedel av HemmaTema, då returen kan hamna på fel lager och därmed ej tas emot. Om produkten har ett original emballage är det viktigt att det inte är i sönder eller förstört med egen tejp. Klistra inget på original emballage, då kan er retur bli nekad. 

Original emballage som är förseglat med etikett eller dragremsa, går ej att returnera om förseglingen bryts.

Ta alltid foto på emballaget innan retur, ifall det skulle bli en transportskada när du returnerar. Maila foto tillsammans med returblankett eller skriv ditt ordernummer i mailet. Skicka mailet till [email protected]. Skulle en retur komma med skadat emballage/produkt kan ersättning utebli, om vi inte erhållit foto på emballaget innan retur. 

 

- Hur lång är returrätten?

Vi tillämpar 14 dagars retur- och ångerrätt. 14 dagar gäller från det att du har tagit emot din vara.

 

- Hur sker återbetalning?

När vi mottagit och godkänt returen sker återbetalning via Klarna. 

 

- Kan jag lämna retur direkt i era butiker?

Nej, tyvärr kan vi inte ta emot returer i våra butiker eller samarbetspartners butiker. Du måste fylla i formulär för returer och följa anvisningarna du sedan får på mail.

 

- Kan man få den gamla varan bortforslad?

Nej, tyvärr kan vi inte ombesörja bortforsling av gamla varor.

 

- Hur sker återbetalning?

När du anmält en retur till oss (via formuläret på hemsidan) skickar vi ut returtsedlar till dig. Dessa är giltiga i 14 dagar. Skickar du inte tillbaka inom dessa 14 dagar, stänger vi ditt returärende.

 

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss