Cart 0 0 kr

Tak

TAKBERÄKNAREN är unik och det har aldrig varit enklare att beställa ett komplett tak, läs mer nedan hur du gör.

VAD BEHÖVER ETT TAK INNEHÅLLA?

Det korta svaret är: Det som behövs. Varje tak är unikt och skräddarsytt. Ett tak innehåller takpannor, specialpannor och nödvändiga komponenter för att fästa pannorna, underlagstak, tätning, ventilation och taksäkerhet, För att vara säker på att du får med allt du behöver till ditt nya tak, använd vår takberäknare. Den hittar du varje gång du går in på en specifik takpanna, så finns BERÄKNA MITT TAK knappen under knappen till LÄGG I VARUKORGEN.

Vi har exklusiva pannor för klassisk arkitektur och smarta, kostnadseffektiva pannor för moderna hus. Som till exempel välkända produkter som Vittinge, Jönåkerpannan, Nortegl, Nova, Zanda, Hollander, Minster och KDN. Vi erbjuder både tradition och innovation.

Monier är den enda takleverantör som lämnar en funktionsgaranti på taket. Tätt tak-garanti och det innebär att Monier garanterar att ditt nya tak håller tätt i minst 15 år.

För att garantin ska gälla krävs att du använt dig av Moniers produkter och att dessa är monterade enligt Moniers monteringsanvisningar. Använder du vår TAKBERÄKNARE får du med alla produkter du behöver för att Tätta tak-garantin ska gälla. 

Är det dags för dig att byta till nytt tak? Kontakta gärna vår kundservice. Vi kan hjälpa till med vad som är viktigt att tänka på vid takbyte. Allt från vad du skall tänka på inför ditt köp, till tips och råd vid montering. Vi har också de verktyg och infästningsprodukter som behövs för ditt takbyte.

Hittar du ändå inte vad du söker här i webbshopen, kontakta oss, så tar vi fram ett förslag på dina önskemål.

 

VÄLKOMMEN IN

Produkter

Mina sidor

Förmåner

Om oss